حلقه های سیب می توانند ترد یا جویدنی باشند.
تنها تمایز این است که حلقه های سیب برش های یک سیب هستند به طوری که می توانید شکل ستاره یا حلقه هسته را در وسط ببینید.
حلقه های سیب مورد علاقه کودکان است.
آنها یک مکمل عالی برای هر ناهار پیک نیک هستند.
سیب خشک مشهد از مرغوب ترین سیب خشک ها می باشد.
سیب های جویدنی هر نوع سیبی هستند که آب بدنشان برای مدت کوتاهی کم شده است.
اگر میخواهید برشهای سیب جویدنی درست کنید، سیبها را آبگیری کنید تا زمانی که تازه شروع به چرمی شدن کنند و هنوز ترد نشده باشند.
هر یک از این نسخه های سیب کم آب یک میان وعده خوشمزه و مغذی است.
اگر میخواهید برشهای سیب خشکشدهتان سفتتر یا تردتر شوند، اما نمیخواهید دوباره آنها را روی آبگیر قرار دهید، کافی است آنها را برای یک یا دو ساعت فریز کنید و مستقیماً از فریزر لذت ببرید.
اگر فر و سیب دارید، این یک فرآیند ساده برای آب کردن میوه است.
ابتدا تصمیم بگیرید که دوست دارید سیب های خشک شما چقدر ترد باشند.
اگر دوست دارید بافت آن بیشتر شبیه چیپس باشد، برش های سیب را برای مدت طولانی تری در فر می پزید.
اگر به سیب های خشک جویدنی علاقه دارید، کمی زودتر آن ها را بیرون بکشید.
فر را با دمای 185 درجه فارنهایت گرم کنید.
سیب های خود را بشویید و در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید.
سیب ها را هسته بگیرید و به صورت حلقه ای یا برش های سنتی برش دهید.
برش ها را کاملا نازک نگه دارید. هرچه برش نازک تر باشد، سیب های کم آب شما ترد تر می شوند.
برش ها یا حلقه های سیب را با حوله آشپزخانه پاک کنید.
این فقط برای حذف آب اضافی قبل از فرآیند پخت است.
برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب ها را با آب لیمو بمالید.
سینی های پخت خود را با کاغذ روغنی بپوشانید.
برش های سیب را روی سینی ها قرار دهید.
شما واقعا می توانید آنها را بسته بندی کنید زیرا با تبخیر آب آنها کمی کوچک می شوند.
با این حال، برش ها را در یک لایه نگه دارید.
سینی ها را در فر قرار دهید. سیب ها را در فر بین یک ساعت و نیم تا سه ساعت آبگیری کنید.
سه ساعت تراشههای سیب بسیار ترد و کمتر از دو ساعت سیبهای جویدنی نرمتری به دست میآورند.
بگذارید چیپس سیب کاملا خنک شود.
آنها را در یک ظرف در بسته قرار دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.