همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.
نام مستعار خوب “بادمجان” شکل بیضی شکل بادمجان های بنفش تیره را بسیار مناسب توصیف می کند.
این سبزی گرما دوست فقط برای چند روز ماندگاری دارد، بنابراین ترشی گزینه خوبی برای نگهداری بادمجان است.
هنگام درست کردن ترشی بادمجان در روغن، دو نکته بسیار مهم است:
- قبل از ترشی کردن سبزی باید آب اضافی را از سبزیجات خارج کرد.
- یک روغن زیتون خوب برای طعم ترشی بادمجان های آماده ضروری است.
بنابراین هنگام خرید روغن نباید کوتاهی کنید، زیرا یک روغن زیتون بد می تواند طعم تمام بادمجان های ترشی شما را خراب کند.
برای برداشتن آب از بادمجان ها می توانید آنها را به صورت خشک یا بدون روغن سرخ کنید یا کبابی کنید یا نمک بپاشید و بگذارید استراحت کند و سپس خشک کنید.
دستور العمل زیر یک نوع آزمایش شده و واقعی از ترشی بادمجان در روغن است. سبزیجات را می توان حدود شش ماه به این ترتیب نگه داشت:
- بادمجان ها را بشویید و دو سر آن را بردارید و سبزیجات را به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.
- یک ماهیتابه گریل را گرم کنید و بادمجان ها را بدون روغن در آن به صورت مختصر اما تیز سرخ کنید.
- یک ماریناد از سرکه و آب (نسبت 2:1)، نمک و ادویه جات ترشی جات آماده کنید. وقتی برشهای بادمجان کبابی شد، حداقل چهار ساعت آنها را گرم کنید.
- بادمجان های ترشی شده را به همراه ادویه ها در یک شیشه استریل در بسته بچینید تا مزه دار شود. روی هر لایه مقداری روغن بریزید.
- در نهایت لیوان را تا بالا با روغن زیتون پر کنید.
- برای اطمینان از عدم وجود هوا بین لایههای بادمجان، شیشه در بسته را به آرامی تکان دهید و در چند روز اول پس از خیساندن آن را به صورت دورهای به مدت چند دقیقه وارونه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.