تاریخ کشف و تصفیه گلاب غیر خوراکی را به دانشمند ایرانی قرن دهم به نام ابن سینا نسبت می دهد.
جنگ های صلیبی گلاب را مورد توجه اروپا قرار داد و آن را به منبع تجارت سودآوری برای ایرانیان تبدیل کرد.
در قرون وسطی از گلاب برای تمیز کردن دستها قبل از غذا استفاده میشد . و پزشکان آن را برای جلوگیری از غش کردن، تقویت اعضا و محافظت از قلب تجویز میکردند.
گلاب به طور سنتی برای رفع سوء هاضمه و یبوست گاه به گاه،کاهش خونریزی قاعدگی و کاهش قرمزی و تورم استفاده می شده است.
گلاب همچنین با ارگانیسم های مضر مبارزه می کند و می تواند به کاهش سرفه و تحریک گلو کمک کند.
در رایحه درمانی، گلاب به تسکین سردرد و آرامش اعصاب کمک می کند. گلاب طب سنتی در یک مطالعه، محققان دریافتند که روغن گل رز (آب گل رز معمولاً حاوی 10-50٪ روغن گل رز مقطر است) فشار خون طبیعی را تشویق می کند.
و تنفس آرام را تقویت می کند. شرکت کنندگانی که روغن گل رز را دریافت کردند، این اثر را آرام بخش و آرامش بخش توصیف کردند.
بسیاری از دستور العمل های غذایی از چین، هند و خاورمیانه از گلاب استفاده می کنند.
طعم دلپذیری به شربت ها و ژله ها می دهد و حتی می توان آن را روی برنج، پودینگ و کیک پاشید.
سایر انواع گل رز در حال ارزیابی هستند تا مشخص شود که آیا مزایای مشابهی دارند یا خیر.
دانشمندان لهستانی دریافتند که روغن Rosa rugosa به کاهش سوزش پوست و چشم کمک می کند.
گلاب برای تقویت و آبرسانی پوست عالی است. برای انواع پوست ایمن و موثر است و به تعادل تولید چربی طبیعی کمک می کند.
گلاب گردش خون را تشویق می کند و پوستی شفاف و روشن را تشویق می کند.
گلاب ارگانیک، ساخته شده از گلبرگ های ارگانیک گل رز گل سرخ هندی، در واقع بخشی از فرمول Glow ، بدن و صورت با طراوت گلوبال هلینگ است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.